Alle Palm-programmer på ett sted

Nå skal det bli enkelt å finne applikasjoner til sin Palm-PDA. Alle programmer skal samles på ett nettsted.

Palm og Handango skal gjøre det enklere å skaffe seg programvare til håndholdte PC-er. Samarbeidet innebærer etableringen av en internettside som samler samtlige applikasjoner til Palm OS, skriver selskapene i en pressemelding.

Brukere av håndholdte PC-er med Palm OS kan på nettstedet www.palm.com/europe klikke på "Download" og kommer dermed direkte til en egen europeisk side der Handango har organisert tusenvis av applikasjoner til PDA-er med Palm OS.

For å gjøre det enklere å navigere og laste ned applikasjonene er de delt inn i kategorier som "jobb/karriere", "utdanning", "underholdning" og "reiser".

Samarbeidet mellom de to selskapene innebærer at det blir lettere å få tilgang til applikasjoner. Dette skjer ved at verdens 16 millioner Palm OS brukere får ett nettsted der de kan velge mellom et stort utvalg av programvareløsninger til både profesjonell og personlig bruk. Brukerne kan ved hjelp av en språkindikator finne en masse program på eget språk.

- Samarbeidet med Palm om å linke til den konkrete nettsiden betyr at vi kan tilby programvare og mulighet for å utnytte PDA-en optimalt, sier Laura Rippy, sjef i Handango.

Nylig nådde antallet programvareapplikasjoner til Palm-baserte PDA-er tallet 10.000, skriver selskapene i pressemeldingen.

Et nytt initiativ for ekspansjon til andre land er også planlagt. Handango og Palm har planer om å lansere en tysk, en italiensk og en fransk nettside til Palms internasjonale kunder innen utgangen av året. Disse sidene skal inneholde applikasjoner på lokalspråk med kundeservice og lokale beskrivelser av programvaren.

Til toppen