FORBRUKERTEKNOLOGI

Amerikanske kjendiser forlater Twitter

Skuespilleren Jim Carrey er den seneste i rekken av amerikanske kjendiser som har forlatt Twitter etter at milliardæren Elon Musk tok over som eier.

Skuespiller Jim Carrey er en av flere Hollywood-kjendiser som har avsluttet sine Twitter-kontoer etter Elon Musks oppkjøp
Skuespiller Jim Carrey er en av flere Hollywood-kjendiser som har avsluttet sine Twitter-kontoer etter Elon Musks oppkjøp Foto: Jordan Strauss/AP/NTB
30. nov. 2022 - 16:22

Carrey kunngjorde sin eksodus ved å dele en animert karikatur av en gal, gammel fyrvokter som synger mens en storm treffer fyret hans.

– Jeg elsker dere alle, skrev Carrey i sine avskjedsord.

Carrey har de seneste årene blant annet brukt Twitter til å dele kunsten sin, ofte i form av politisk satire eller samfunnskommentarer. Han hadde 18,9 millioner følgere da han meldte at han forlater plattformen.

Også Jack White, Whoopi Goldberg, Gigi Hadid, Ellen Pompeo, Toni Braxton, Trent Reznor, Stephen Fry, Julian Casablancas fra The Strokes og Shonda Rhimes er blant dem som har takket for seg på Twitter etter at Musk tok over som eier i oktober.

Selskapene bak kunstig intelligens kommer med store påstander om hva teknologien kan utrette. Ikke alle tar det for god fisk.
Les også

Ekspert tror KI-visjoner er overdrevne

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.