KARRIERE

Apple hyrer motetopp

Skal drive spesialprosjekter for sjefen sjøl.

Tidligere motetopp Paul Deneve er rekruttert til en toppjobb i Apple. Her er han avfotografert sammen med den skotske sangeren Sharleen Spiteri på en fest i London.
Tidligere motetopp Paul Deneve er rekruttert til en toppjobb i Apple. Her er han avfotografert sammen med den skotske sangeren Sharleen Spiteri på en fest i London. Bilde: Nick Harvey/WireImage/All Over Press
3. juli 2013 - 09:18

Apple har ansatt den tidligere toppsjefen for mote- og luksusselskapet Yves St. Laurent i en ny, men litt mystisk toppjobb. Han skal nemlig lede spesialprosjekter, og rapportere til toppsjef Tim Cook direkte. Det får Bloomberg News bekreftet fra Apple.

Deneve jobbet for Apple på 90-tallet, men har siden bygget seg opp i den europeiske moteindustrien. Han er derfor meget godt bevandret i kunsten å selge svært dyre varer.

Bloggen AppleInsider skriver at det kan spekuleres i om Deneve vil få en rolle i å lansere nye produkter, som for eksempel iWatch. Det blir også spekulert i om den tidligere motetoppen vil ta over Apples butikkdrift. Apple vil, som vanlig, ikke kaste lys over ansettelsen...

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.