Atle Bergfjord fra Capgemini til Netcompany

Øker satsningen på offentlig sektor.

Atle Bergfjord er ansatt som ny partner i Netcompany.
Atle Bergfjord er ansatt som ny partner i Netcompany. (Foto: Netcompany)

Øker satsningen på offentlig sektor.

Atle Bergfjord er ansatt som ny partner i Netcompany for å styrke satsningen på offentlig sektor og helse. 

Bergfjord kommer fra en stilling som direktør for offentlig sektor i Capgemini, en posisjon han hadde i 9 år.

Netcompany opplyser i en pressemelding at Atle Bergfjord har lang erfaring med rådgivning, salg og leveranseoppfølging av store og komplekse IT-prosjekter. Han var tilbudsansvarlig for ny IT-løsning for modernisering av Lånekassen, og i perioden 2008 – 2012 var han medlem av styringsgruppen for prosjektet. Bergfjord har et sterkt engasjement for helsesektoren, og ledet blant annet Capgeminis anbud for utvikling av en ny felles plattform for apotekkjedene.

– Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle et selskap i sterk vekst og med en fantastisk kultur. Norge står foran enorme digitale forandringer, noe som vil endre samfunn, virksomheter og måten vi lever på. Netcompany har betydelig bransjeerfaring fra offentlig sektor, og mange har ennå ikke oppdaget bredden i teknologikompetansen i selskapet, sier Bergfjord.

Country managing partner i Netcompany Gorm Hedløy er strålende fornøyd med ansettelsen. 

­­– Rekrutteringen av Atle betyr mye for selskapet vårt. Danmark har kommet svært langt på digitalisering av offentlig sektor, og Netcompany har vært sentral i denne reisen. Nå er vi i ferd med å bli ledende på å utvikle og forbedre offentlige tjenester også i Norge. I denne satsningen vil Atle tilføre oss mye energi, kunnskap og erfaring, sier Hedløy.

Netcompany har ca. 230 ansatte i Norge, og hovedkontor i København.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – og husk høyoppløselig bilde.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen