BEDRIFTSTEKNOLOGI

Avanserte spesialeffekter for OS X

Adobe fortsetter å oppgradere sine programvaresuksesser for Mac OS X. Sist ute er spesialeffekts-programvaren After Effects, versjon 5.5.

4. des. 2001 - 13:09

Adobe sitter på en av de mest etterlengtede applikasjonene for å få Apples OS X til å ta av i større omfang. Så fort Photoshop kommer, er det mange flere som vil ta skrittet og bevege seg ut i Mac OS X-land. Derfor lover det godt at selskapet har sluppet After Effects 5.5, som kjører innfødt i OS X.

After Effects er en komplett pakke for bevegelig grafikk og videoeffekter, og kan levere ferdig vare til film, video, multimedia og Internett-bruk.

Den nye PC-versjonen er blant annet optimalisert for Pentium 4-prosessoren, og har støtte for Windows XP. Den importerer Flash-filer, eksporterer til Realmedia, importerer kamerainstillinger fra 3D-programmene maya og 3D Studio max, har nye maskeringsinstillinger, asynkron prosessering i rendrekøen og en hel rekke andre tillegg som kan studeres på programmets nettsted.

I tillegg får du med Zaxwerks 3D Invigorator Classic, som bygger 3D-modeller av Illustrator-tekst, og skal være enkelt å bruke selv for 3D-analfabeter.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.