Bedehuset kryper til korset

Vennesla Bedehus ber nå om tilgivelse for sine web-synder. En 16 år gammel gutt tar på seg hele skylda, og får syndenes forlatelse av hun som laget Gathering-designet.

- Hei! Vennesla Bedehus viser til beklagelse på www.bedehuset.com angående denne saken.
Vi legger oss selvfølgelig flate og beklager på det sterkeste ovenfor "the gathering", skriver en representant for bedehusets hovedstyre i en e-post.

Beklagelsen kommer etter at digi.no kunne avsløre at designet til Vennesla Bedehus´ nettsider var rappet fra det internasjonalt kjente datapartyet The Gathering.

Designeren, som sto bak det originale designet på The Gatherings sider, Torunn Grønbekk, mener dette er noe av det frekkeste en kan gjøre; det å stjele et helt design.

Dermed ble det Canossa-gang for 16-åringen som skal ha stått bak stuntet.

Reklamebyrået D'Arcy, der Grønbekk jobber, sier de ikke vil gå videre med saken.

- Dessuten får han etter all sannsynlighet mer pes fra resten av Vennesla bedehus enn vi noengang vil gi ham, sier hun.

På Bedehuset.com kan en i dag lese blant annet denne teksten:

Det som her er gjort representerer på ingen måte det som Vennesla Bedehus står for, men en enkeltpersons feilvurdering og idioti. 

Til slutt vil jeg bare si unnskyld og beklage på det sterkeste det som har skjedd. Jeg ønsket ikke å skade verken The Gathering (www.gathering.org) som arrangement eller Torunn P. Grønbekk (darcy@ecosse.net) som er designer av siden.

Til toppen