Bedehuset rappet Gathering-design

Vennesla Bedehus brøt det syvende bud, og bygget sitt nettsted på tyvegods. Hele designen, inkludert offisiell logo, var rappet fra The Gatherings sider.

Det stjeles over en lav sko på nettet, spesielt når det gjelder design, utseende, farger, layout og denslags. Man knabber elementer fra hverandre og blander dem i alle retninger, og det er langt fra uvanlig å finne igjen "sitt" webdesign i en eller annen form på andre steder.

Men det er kanskje litt uvanlig når det er et bedehus som knabber hele designet på nettsidene dine. Spesielt hvis nettsidene tilhører datapartyet The Gathering...

Vennesla Bedehus brøt i alle fall både kopieringsregler og det syvende bud da deres nye design dukket opp på web nylig.

- Det stemmer at de tok designen vår, forteller Vegard Skjefstad. Gathering-folkene sendte ut "cease and desist"-brev, og deretter ble sidene kjapt tatt ned.

- Designen er blitt "lånt" og brukt før, og det er greit å kopiere ting. Men ikke alt, sier Skjefstad. Vennesla Bedehus hadde rappet alt, inkludert logoen til The Gathering. I skrivende stund ligger Bedehuset.com nede.

Skjermbildet fikk vi tilsendt av en vennlig sjel. Ta en titt på det, deretter kan du kikke på nettstedet til The Gathering og se selv...

Til toppen