Bestill CD-er på SMS

En ny tjeneste lar deg bestille CD-ene fra VG-lista rett fra mobiltelefonens SMS-vindu. Om du ikke har oversikt over VG-lista, får du det også.

Selskapet M3:as lanserer nå direkte bestilling og betaling av CD-er over mobiltelefonen, ved hjelp av mobilhandel fra Telenor Mobil. Mobilbrukere som er registrerte mobilhandel-kunder kan nå bestille og betale CD-er via sin mobiltelefon og få produktene rett hjem i posten.

I første rekke er det mulig å bestille alle album som ligger inne på VG-lista hver uke, men tjenesten vil gradvis bygges ut til å gjelde all mulig musikk som er tilgjengelig. Tjenesten hevdes å være meget enkel å bruke, og med kun få tastetrykk på telefonen vil produktene være på vei hjem til kunden.

Dersom kunden ønsker å bestille albumet som ligger på førsteplass denne uken sendes tekstmeldingen CD VG1 til nummer 2500. Kunden får i løpet av sekunder en kvittering tilbake med teksten "Bekreft bestilling av Scooter - Push the beat, leveranse 2-3 dager, inkl. frakt kr. 171,-". Prisene er ikke avskrekkende i forhold til hva nettbutikkene tar for plata til trance-tyskeren Scooter, i alle fall.

Ønsker kunden å vite hva som ligger på VG Lista før en eventuell bestilling, sender meldingen CD VG til nummer 2500 for å få listet opp hvilke album og hvilken plass de har på VG Lista.

Til toppen