Big Brother på norsk bredbåndstjeneste

chello.no har inngått en avtale med virkelighets-såpen Big Brother om eksklusive (og usensurerte) bredbåndsrettigheter for hverdagsdramaet.

Ifølge en pressemelding fra chello broadband er dette det eneste stedet i Norge der man kan se Big Brother, en såpeserie fra virkeligheten som den britiske biskopen James Jones bekymrer seg for virkningen av.

- De lager en dyrehage for mennesker hvor personer fanges, plasseres på et begrenset område under kontinuerlig overvåking og tildeles belønninger av "Big Brother", sier Jones til Aftenposten.

Uansett: chello broadband (chello.no) har inngått en avtale med Big Brother AB om de eksklusive bredbåndsrettighetene for virkelighetsdramaet som vises på svenske kanal 5. Dette betyr at chello viser det som skjer i Big Brother-huset i Stockholm usensurert, døgnet rundt, gjennom sanntidskameraer i 100 dager på chellos norske portal.

Sendingene som vises i sanntid er et godt eksempel på hvordan bredbånd kommer til sin rett. Uten bredbåndsteknologi kunne ikke dette la seg gjøre med god kvalitet på sendingene, hevder chello i pressemeldingen.

Ambisjonen er å kunne gi alle seerne mulighet til å skreddersy sin egen Big Brother opplevelse. Gjennom en databaseløsning kan besøkende selv velge hvilke hendelser eller deltakere de vil følge.

Mer om storebror:


Storebror på TV og Internett i USA
Storebror ser deg, men ser du storebror?

Til toppen