Billig supertelefon utsatt

OnePlus One har sikkerhetsproblemer.

Billig supertelefon utsatt
Bilde:

Det har vært mye snakk om den «mystiske» smartmobilen OnePlus One, som vekket mye oppmerksomhet tidligere i år via utradisjonell markedsføring. Mobilen har svært gode spesifikasjoner til en meget hyggelig pris, og har allerede blitt godt mottatt av de få anmelderne som har hatt mulighet til å teste den.

Tilgjengeligheten har imidlertid vært svært begrenset, da distribusjonen av den kinesiske mobilen baserer seg blant annet på invitasjoner.

Nå ser det ut til at de potensielle eierne av OnePlus One må smøre seg med mer tålmodighet, da det er oppdaget et sikkerhetshull i programvaren. Mobilen bruker en spesiell versjon av det kraftige CyanogenMod-skallet til Android, og en av utviklerne bak programvaren har skrevet på Reddit at et sikkerhetshull må fikses før smarttelefonen kan rulles ut.

Dermed blir lanseringen av telefonen utsatt til programvaren er oppdatert og testet på nytt.

OnePlus One koster kun 299 dollar (ca 1800 kroner) for den rimeligste konfigurasjonen, og den har en imponerende skjerm, kraftige spesifikasjoner og et oppsiktsvekkende design. Friheten og tilpasningsmulighetene som CyanogenMod byr på er også et viktig poeng.

Det er foreløpig ikke avklart hvor lang utsettelsen blir.