FORBRUKERTEKNOLOGI

Bilstereo med flashminne i frontpanelet

Sony har lansert en ny bilstereo som lar brukeren overføre musikkfiler fra en PC ved hjelp av frontpanelet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. feb. 2006 - 10:58

Sony Norge annonserte i dag en ny bilstereo, Sony XPLOD MEX-1GP, med det selskapet kaller Giga-panel. Navnet kommer av at frontpanelet er utstyrt med én gigabyte med flashminne. Dette minnet kan brukes til å lagre MP3- og WMA-filer som kan avspilles ved hjelp av bilstereoen.

Overføringen av filene skjer ved at bruken tar med seg frontpanelet inn, noe man jo bør gjøre for å redusere faren for tyveri, og så koble dette til en PC via USB. Eventuelt kan det selvfølgelig kobles til en bærbar PC i bilen.

- Folk er blitt vant til ”dra og slipp” gjennom MP3-spillere, så hvorfor skal de kaste bort tid på å brenne CD-er til bilen?, spør Lars-Kristian Leiro, produktsjef i Sony Norge, i en pressemelding.

Bilstereoen har selvfølgelig også CD-spiller, i tillegg til 24 bit DA-konverter, BBE MP MP3 lydforbedring og EQ3 stage2 equalizer. Panelet har et blålig lys og er utstyrt med et navigasjonshjul. Anlegget er utstyrt med 2 linjeutganger med mulighet for sub, infrarød fjernkontroll og har en utgangseffekt på 4 x 52 watt.

Forventet utsalgspris er 3900 kroner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.