Bilstereo med flashminne i frontpanelet

Sony har lansert en ny bilstereo som lar brukeren overføre musikkfiler fra en PC ved hjelp av frontpanelet.

Sony har lansert en ny bilstereo som lar brukeren overføre musikkfiler fra en PC ved hjelp av frontpanelet.

Sony Norge annonserte i dag en ny bilstereo, Sony XPLOD MEX-1GP, med det selskapet kaller Giga-panel. Navnet kommer av at frontpanelet er utstyrt med én gigabyte med flashminne. Dette minnet kan brukes til å lagre MP3- og WMA-filer som kan avspilles ved hjelp av bilstereoen.

Overføringen av filene skjer ved at bruken tar med seg frontpanelet inn, noe man jo bør gjøre for å redusere faren for tyveri, og så koble dette til en PC via USB. Eventuelt kan det selvfølgelig kobles til en bærbar PC i bilen.

- Folk er blitt vant til ”dra og slipp” gjennom MP3-spillere, så hvorfor skal de kaste bort tid på å brenne CD-er til bilen?, spør Lars-Kristian Leiro, produktsjef i Sony Norge, i en pressemelding.

Bilstereoen har selvfølgelig også CD-spiller, i tillegg til 24 bit DA-konverter, BBE MP MP3 lydforbedring og EQ3 stage2 equalizer. Panelet har et blålig lys og er utstyrt med et navigasjonshjul. Anlegget er utstyrt med 2 linjeutganger med mulighet for sub, infrarød fjernkontroll og har en utgangseffekt på 4 x 52 watt.

Forventet utsalgspris er 3900 kroner.

Til toppen