NETTVERK OG INFRASTRUKTUR

Bosch utvider produksjonen av databrikker

Tyske Bosch trapper opp produksjonen av databrikker og investerer drøyt 2,5 milliarder kroner for å utvide fabrikken de alt har i Reutlingen sør for Stuttgart.

Bosch skal utvide halvlederfabrikken i Reutlingen i Tyskland.
Bosch skal utvide halvlederfabrikken i Reutlingen i Tyskland. Foto: Bosch
22. feb. 2022 - 16:05

– Denne investeringen vil komme våre kunder til gode og bidra til å avhjelpe den globale databrikkekrisen, sier Boschs sjef Stefan Hartung.

Databrikkefabrikken i Reutlingen skal ifølge ham utvides med 3600 kvadratmeter, og arbeidet skal være fullført innen 2025.

Bosch har tidligere kunngjort at de ville investere drøyt 4 milliarder kroner for å utvide kapasiteten ved fabrikkene i Reutlingen, Dresden og Penang i Malaysia. Den siste investeringen i Reutlingen kommer på toppen av dette.

– Dette betyr at vi kan fortsette å gjøre biler sikrere og bedre, og veldig mange andre anvendelser av nye siliumbrikker, sa Volkmar Denner i Bosch under åpningen av fabrikken i Dresden i juni 2021. Det er et ekstremt komplekst produksjonsmiljø med 70.000 kvadratmeter renrom.

Selv om hunden din ikke kan bli utsatt for cyberangrep av for eksempel russiske hackere, kan robotstøvsugeren din bli det.
Les også

Skal hindre russerne fra å hacke robotstøvsugeren din

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.