AVTALER & KONTRAKTER

Braathe-gruppen kjøper Johnet AS

Når dermed målsettingen om en omsetning på rundt en halv milliard og styrker tilstedeværelsen i nordre Viken og Innlandet.

Administrerende direktør i Braathe-gruppen, Tron Braathe, flankert av markedsdirektør Anders M. Pedersen (til venstre) og direktør for teknologi og tjenesteutvikling, Håkon Svendsen. Bildet er tatt da Digi.no besøkte selskapets hovedkontor i Rygge i slutten av 2019.
Administrerende direktør i Braathe-gruppen, Tron Braathe, flankert av markedsdirektør Anders M. Pedersen (til venstre) og direktør for teknologi og tjenesteutvikling, Håkon Svendsen. Bildet er tatt da Digi.no besøkte selskapets hovedkontor i Rygge i slutten av 2019. Foto: Harald Brombach
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
12. apr. 2021 - 05:00

Braathe-gruppen gjennomførte denne uken overtakelse av IT-selskapet Johnet. Oppkjøpet er en del av en vekststrategi Braathe-gruppen har hatt de siste årene, som har ført til en rekke oppkjøp av mindre IT-bedrifter. Målet er å ta en ledende posisjon i markedet for IT- og skytjenester i Norge.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.