RESULTATERFINANS

Cell-avhoppere bygger e-læringsdatter

Fire nøkkelpersoner fra Cell Network skal etablere en ny Involve Learning-datter i Gøteborg.

E-læringsselskapet Involve Learning, som ble opprettet i Norge for seks år siden, skal nå etablere en avdeling i Göteborg. Fire nøkkelpersoner fra Cell Network skal gjennomføre byggingen av det nye datterselskapet..

Avhopperne har flere års erfaring fra e-læring, og avslutter sine engasjement i Cell Network for å starte opp den nye avdelingen i november i år.

- Det dreier seg om fire personer som jobber innenfor e-læring i Cell (tidligere Linné). De har jobbet med dette i mange år og er blant de fremste innen Skandinavia på området. Alle fire søkte seg til Involve Learning, og det er på bakgrunn av dette vi starter en egen avdeling i Göteborg, forteller konsernsjef Odd Skarheim, til digitoday.

Lars Leiram, Lars Ahner og de to andre Cell-avhopperne får en opsjonsordning i det norske morselskapet ( Involve Learning ASA) på lik linje med andre medarbeidere.

Involve Learning planlegger introduksjon på Stockholmsbørsen innen det nærmeste året. I dag består firmaet av drøyt 100 medarbeidere i Stockholm, Oslo, København og Helsinki.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.