Charlotta Rehman blir ny CCO i GlobalConnect


Charlotta Rehman, salgs- og markedsdirektør (CC) i Globalconnect.
Charlotta Rehman, salgs- og markedsdirektør (CC) i Globalconnect. (Foto: Globalconnect)


Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i IT-bransjen. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Globalconnect – som i sommer slo seg sammen med Broadnet – har ansatt Charlotta Rehman som ny salgs- og markedsdirektør (CCO – Chief Commercial Officer). Hun begynner i stillingen den 1. september. 

Ansettelsen gjøres for å styrke selskapets kommersielle kraft, skriver Globalconnect i en pressemelding. 

Charlotta Rehman har over 20 års erfaring fra teknologi- og telekombransjen i Norden. Hun kommer fra en stilling som viseadministrerende direktør i Telia Sverige der hun også var leder for Telias svenske bedriftsvirksomhet. Før dette var hun konstituert administrerende direktør i TeliaSonera Norges mobildrift, samt ansvarlig før oppkjøpet av Tele2 Norge.

– Det er en stor ære å få lede GlobalConnects kommersielle virksomhet. Selskapet har en solid infrastruktur og er på en utrolig spennende reise med et sterkt momentum innen sikkerhet, samhandling- og skyløsninger. Jeg gleder med til å bidra til et enda mer kundeorientert GlobalConnect, der vi blir mer synlige og mer tydelige i våre kjernemarkeder, sier Rehman i pressemeldingen. 

Dette er den fjerde kvinnen som nå tar plass i konsernledelsen hittil i år. Tidligere i år har både Jannie Laurberg, direktør for People, Culture & Strategy, Kirsti Voldnes, direktør for DataCom Norge og Louise Hahn, direktør for DataCom Danmark, tatt plass i toppledelsen.  

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen