RESULTATERFINANS

Concorde Axapta utvikles sammen med Merkantildata

Concorde XAL følges opp av Concorde Axapta i 1999. Merkantildata vil trolig levere lønn- og personalkomponentene til produktet, også internasjonalt.

Jørgen Christiansen
14. mai 1998 - 18:13

Det var i Januar måned at Merkantildata la vekk tapsprosjektet ES2 til fordel for Concorde XAL. Denne programvaren leveres av danske Damgaard International og markedsføres av IBM.

Nå er det klart at neste generasjon Concorde - som blir hetende Concorde Axapta - blir en objektorientert og komponentbasert pakke.

- Vi forbereder markedsføring av dette produktet i løpet av 1999 sier Jan Elling Skaugerum i IBM.

Skaugerum sier til digi.no at Concorde Axapta ikke vil inneholde noen komponent for lønn og personal, men at Merkantildata vil levere slike komponenter basert på det utviklingsarbeidet som gjøres på Formula.

- Slik jeg forstår Merkantildata vil de levere disse komponentene og markedsføre dem i første rekke i Norden, men også internasjonalt, sier Skaugerum.

Concorde Axapta vil blant annet være fullt ut kompatibel med Oracle 8.0, Sybase, Windows 95/98, Windows NT og Microsofts ulike logo-produkter. (da også Backoffice som PC-Systemer har fokusert på i "prosjekt Eidsvoll").

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.