Consorte viser pengene

Concorte klarer å vise et positivt resultat i første kvartal, takket være ytterligere vekst. Nå vil selskapet la seg børsnotere.

Concorte klarer å vise et positivt resultat i første kvartal, takket være ytterligere vekst. Nå vil selskapet la seg børsnotere.

- Vi er godt fornøyd med utviklingen. Høy kundetilstrømning, vellykket mottagelse av nye produkter og kostnadsreduserende tiltak ligger bak resultatfremgangen i Norge. Nå forsterker vi satsingen i resten av Skandinavia, sier konsernsjef i Consorte Group, Marit Døving.

Omsetningen i Norge økte med over 150 prosent fra første kvartal i 2000 til 2001, godt hjulpet av nye kundeavtaler og økt aktivitet hos kundene.

Selskapet leverer intelligente telefoniløsninger som gjør det lettere for bedriften å håndtere telefoniske kundehenvendelser.

Kostnadsreduserende tiltak ble også satt i verk i desember i fjor og gir selskapet positive EBITDA-tall for mars. Selskapet mistet både tidligere administrerende direktør i Norge, Ole Martin Bøe Olsen og tidligere salgsdirektør Tore Svalstog til Teletopia.

Consorte fortsetter ekspansjonen til Danmark og Sverige, men velger å skyve på planene og er ikke operative før i andre halvår i år.

Det er også klart at selskapets nye styremedlem heter Morten Neeb, best kjent som en av de sentrale aktørene bak oppstarten av Tele 2 Norge.

Til toppen