BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: To smarte huskehjelpere

Her er to eldre, men svært nyttige programmer som husker for deg.

10. okt. 2002 - 09:23

Her er to smarte programmer vi har omtalt før, men vi drister oss til en gjentakelse fordi vi ikke har sett noen arvtagere til disse gratisverktøyene. Riktignok er de gamle sett i Internett-perspektiv - fra 2000 og 2001, men de bør fungere fint på alle Windows-versjoner.

URL Bandit leter gjennom tekst du har kopiert fra andre programmer og plukker ut Internett-adressene automatisk. Du kan for eksempel kopiere 1 MB med tekst og hente ut 200 adresser til Internett-sider og epost-adresser som er spredd rundt i dokumentet. Etterpå kan du klikke på en adresse i URL Bandit og hoppe rett til nettsiden. Adressene lagres automatisk.

Alle bruker clipboard når du kopierer og limer inn, men når du kopiere noe nytt, forsvinner det gamle. DzSoft Paste & Save løser problemet ved automatisk å lagre alt du kopierer til clipboard. Lagret informasjon sorteres i en trestruktur.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel: URL Bandit

og DzSoft Paste & Save

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler januar til april 2002
Nettjuveler september-desember 2001
Nettjuveler sommer og høst 2001
Ønsket shareware/freeware: Meld fra om ønsker, så leter vi og andre lesere for deg:

digi.no ønsker tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er gratis
digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig gratisprogram, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

 

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.