KUNSTIG INTELLIGENS

Dansk deeptech-oppstart bygger ny type AI etter andelstankegangen

Abzus metahjerne krever verken eksperter på dyp læring eller store konsoliderte datamengder for å fungere. Til gjengjeld må du være villig til å dele læring med konkurrentene.

Casper Wilstrup er utdannet fysiker og har i 18 år jobbet med å bygge systemer til databehandling og kunstig intelligens. Senest har han brukt tre år som teknologidirektør (CTO) hos Blackwood Seven A/S.
Casper Wilstrup er utdannet fysiker og har i 18 år jobbet med å bygge systemer til databehandling og kunstig intelligens. Senest har han brukt tre år som teknologidirektør (CTO) hos Blackwood Seven A/S. Abzu
Magnus Boye, pro.ing.dk
30. des. 2019 - 05:00

Når den danske oppstartsbedriften Abzu neste år lanserer selskapets SaaS-plattform, er det med ambisjoneer om å tilby AI til bedrifter som ellers har for lite data til å dra fordeler ut av potensialet i dyp læring (deep learning). 

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.