De 25 raskest voksende bedriftene

Deloitte har kåret de 50 raskeste IKT-, medie- og biotek-bedriftene i Norge. Her er de 25 som er basert i Oslo.

Deloitte har kåret de 50 raskeste IKT-, medie- og biotek-bedriftene i Norge. Her er de 25 som er basert i Oslo.

Torsdag kveld blir landets raskest voksende bedrift kåret på First Tuesday. 50 bedrifter konkurrerer om tittelen. 25 av disse ligger i Oslo.

De 50 bedriftene er identifisert etter at konsulentselskapet Deloitte har gjennomgått over 30.000 norske selskaper innen teknologi, media, telekommunikasjon og bioteknologi, såkalte TMT-bedrifter. Bedriftene må vise til den beste omsetningsutviklingen siste fem år. Hele 25 av de 50 vinner-selskapene er lokalisert i Oslo.

Fremtidens næringsliv

- Deloitte deler ut denne prisen fordi vi er opptatt av å se hva som kjennetegner virksomheter som vokser raskt, sier partner og juryleder, Jørn Borchgrevink i Deloitte. Samtidig gir kåringen oss en indikasjon på hvordan fremtiden i norsk næringsliv ser ut, hvilke utfordringer vekstbedriftene står overfor og hva vekstbedriftene faktisk har lyktes med i sitt vekstarbeid, sier Borchgrevink.

Kåringen av den aller raskest voksende bedriften skjer på First Tuesday på Radisson SAS Hotellet, Holbergs plass torsdag 11. november kl 18.00.

Vinneren av kåringen i Norge går videre til den europeiske kåringen av de 500 raskest voksende TMT-selskapene i Europa, "European Fast500". I fjor vant Fast Search & Transfer den norske konkurransen.

Her er de 25 Oslo-bedriftene (i tilfeldig rekkefølge):

EDB utvikling system AS

Powertech Information Systems AS

Tellus-IT AS

Opera Software ASA

Million Handshakes AS

Axiti ASA

Fast Search and Transfer

Netconnect SystemsAS

Infront AS

Consorte Group ASA

Geoknowledge AS

Unified Messaging Systems AS

X HLP Technologies ASA

Ejournal AS

Chipcon AS

Enonic AS

Mercell AS

Banqsoft ASA

Opoint

Visma ASA

BBL datakompetanse AS

Mintra AS

Mamut ASA

Easyfind AS

Linpro AS

Til toppen