KARRIERE

Alle ekspertene vi har snakket med slakter disse selskapene: - De er kamikazepiloter du ikke må satse på

De unge norske gründerene av appen Gobi klarer seg greit med store kontorer i Oslo sentrum. Selskapet er priset til 120 millioner og har passert 100.000 brukere, ifølge DN. Selskapet har både DNB, Statoil, DNV GL og Vålerenga som kunder. Men sånn er ikke hverdagen for unge gründere flest, slår ny og omfattende forskning fast. Selskapet sysselsetter ifølge Proff 30 ansatte. Illustrasjonsfoto.
De unge norske gründerene av appen Gobi klarer seg greit med store kontorer i Oslo sentrum. Selskapet er priset til 120 millioner og har passert 100.000 brukere, ifølge DN. Selskapet har både DNB, Statoil, DNV GL og Vålerenga som kunder. Men sånn er ikke hverdagen for unge gründere flest, slår ny og omfattende forskning fast. Selskapet sysselsetter ifølge Proff 30 ansatte. Illustrasjonsfoto. Foto: Privat

Unge gründere hylles stort sett over alt hvor de går. Det er ikke nødvendigvis berettiget. Blir du presentert for en god ide av en 22-åring og en 44-åring, bør du alltid satse på 44-åringen, viser ny og omfattende forskning. – Unge gründere er kamikazepiloter det ikke er så lurt å satse på, sier NHH-professor til digi.no. 

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.