BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dell etablerer museum og kontor i Second Life

Nå kan brukere besøke studenthybelen der Michael Dell startet selskapet og få hjelp til å bestille ny PC.

Second Life er en virtuell verden som ved første øyekast kan minne om et spill. Man styrer en person som kan gå rundt og kommunisere med andre mennesker.

Det er flere ting som skiller Second Life fra spill. For det første er det ikke noen spesiell handling som foregår der og bedrifter fra den ekte verdenen vi lever i, etablerer seg der med egne avdelingskontorer. Sist ute er PC-giganten Dell.

    Les også:

Dell lanserte sin tilstedeværelse i form av en butikk og en fabrikk tirsdag denne uken. Dermed følger de i fotsporene til andre store IT-selskaper som Sun og IBM som allerede er på plass. Det er også endel kjente medieselskaper som Wired og Reuters.

I Dells Second Life butikk skal man kunne få hjelp fra personer som jobber i Dell. De kan bistå med innspill til konfigurasjon av modellen du ønsker å kjøpe, samt svare på andre enkle spørsmål.

I tillegg til butikken, kan brukerne også besøke Dells virtuelle museum, der de kan ta en tur innom en virtuell kopi av Michael Dells studenthybel hvor han stiftet selskapet. Det er også muligheter for å ta en titt på baderommet som han brukte som varelager.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.