BEDRIFTSTEKNOLOGI

Den neste dingsen fra AppleSonyEricsson

Den neste dingsen fra Apple, SonyEricsson blir en kombinasjon av iPod og T610. Du kan drømme, du.

7. juli 2003 - 14:33

Det sier seg selv -- har du 30 GB musikk, Bluetooth høretelefoner, ditto fjernkontroll, fargeskjerm og masse plass og minne, samt et litt heftigere batteri, ja så må det bare pakkes inn en mobiltelefon, og dermed har du en kombinasjon av en T610 og en iPod. Ideen kommer ikke bare fra denne skribents hjerne, men han velger herved å stjele æren for den.

Bare tenk på det -- du ramler rundt i byen med Hellacopters eller Iron Maiden på øret, i de trådløse hodetelefonene dine, med fjernkontrollen til musikkmaskinen clipset på ermet og iPoden trygt plassert i lomma. Så ringer telefonen, og musikken pauses mens samtalen hentes inn og du snakker gjennom den innebygde mikrofonen i hodetelefonene, og når du er ferdig med å prate kan du enten kikke på den lille skjermen på fjernkontrollen for å lagre nummeret til den du snakket med, eller føre inn en ny avtale i kalenderen, eller bare gå dit og velg en ny låt fra de 7000 det er plass til i din kombinerte iPod og mobiltelefon. Du kan sikkert få stemmestyring på hele skiten også, og det er ikke en eneste ledning å se noe sted.

Og ikke nok med det. Når du kommer hjem, "senser" styringssystemene for hjemmenettverket ditt at du er i hus, og skrur lys og ventilasjon og alt annet til den settingen du har valgt, kanskje slår den på espressomaskinen og sjekker e-post og synker kalendere og alt annet til sentralmaskinen på hjemmekontoret, samtidig som den sørger for å kringkaste fornærmelser til alle du spiller mot i Medal of Honor, slik at de er maksimalt aggressive når du setter deg ned for litt kriging i nettverksspillenes blodige verden. En del slike automatiserte rutiner eksisterer allerede i dag, for eksempel med indigo/Clicker-programvaren.

Når barna så er sendt i seng (sannsynligvis IKKE via Bluetooth), er det bare å kollapse i sofaen og be iPod'n om å dempe lyset og spille den siste filmen som er lastet ned i filmbiblioteket iTheater på Mac-en eller iPod´n, som selvfølgelig har nok maskinvare til å spille av HDTV-oppløsning.

Har du en god, gammeldags analog hund, kan du på ett eller annet tidspunkt be den hente tøflene. Ellers har sikkert leverandørene av hjemmestyringssystemer tenkt på det også innen AppleSonyEricsson, eller andre, får den ultimate, trådløse, musikk-telefon-PDA-maskinen ut på markedet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.