digi.no har flyttedag idag

Fredag 2. august flytter digi.no kontor, og det vil derfor bli ujevn oppdatering av sidene. Men vi kommer sterkt tilbake over helgen...

digi.nos hovedkontor i Oslo skal flytte ut på landet. Fra å ha vært basert i Storgata, like ved Oslo S, i flere år, pakker redaksjon, selgere og IT-avdeling idag pappeskene og flytter til Mølleparken.

Javel, kanskje er det ikke så langt ut på landet (Torshov), men det er iallefall litt grønt, og Akerselva renner forbi kontorene.

På grunn av flyttingen vil digi.no idag bli drevet fra distriktskontoret i Trondheim, noe som medfører at man kan risikere at nyhetsmengden på våre sider ikke er fullt så omfattende som til vanlig. Men vi kommer sterkt tilbake til uken, så snart Oslo-redaksjonen får plugget i nettverkskabelen på følgende adresse:

Mølleparken 2 E

0459 Oslo

Telefonnummer og faksnummer vil også bli endret, og trenger du å nå noen av selgerne etter helgen, må du ringe 23 40 73 10. Redaksjonen treffes på 23 40 73 10 fra og med mandag, og ellers er det bare å ringe mobilen om du ikke kommer gjennom på annet vis.

Til toppen