digi.no har kåret en vinner

Takk til alle som har besvart digi.no sin spørreundersøkelse. Vi har avsluttet konkurransedelen av undersøkelsen og kåret en vinner.

Takk til alle som har besvart digi.no sin spørreundersøkelse. Vi har avsluttet konkurransedelen av undersøkelsen og kåret en vinner.

Fra de drøyt femti besvarelsene av digi.no sin spørreundersøkelse, har vi trukket ut en tilfeldig vinner som får gratis kopi av web-verktøyet NetObjects Fusion. Vinneren er Tom Davy Andresen - bosatt i Kristiansand.

digi.no tok en prat med den heldige vinner og fant ut at han var en stor tilhenger av Internettavisen vår.

Hvor lenge har du lest digi.no?

- Jeg er litt usikker på det, men tipper at jeg har fulgt dere i et halvt år, svarer Tom Davy.

Hvordan fant du digi.no?

- Gjennom SOL, tror jeg det var.

Hva liker du best ved digi.no?

- Nyheter om utviklingen innen RAM, prosessorer, og andre kommende teknologier.

Hvorfor bruker du digi.no?

- Jeg er arbeidsledig og freelanser innen web-design, forklarer Tom Davy. - Jeg bruker digi.no til å følge med og skaffe meg kunnskap om IT-bransjen.

Hvor ofte bruker du digi.no?

- Jeg leser dere hver dag, stort sett om kvelden.

Hva bør bli bedre i digi.no?

- Jeg har i grunn ingen ting å sette fingeren på i digi.no, forteller Tom Davy. - Det eneste måtte være den uklare inndelingen mellom data, pc, og mac.

Er det ellers noe du vil bemerke?

- Jeg vil bare si at jeg er på utkikk etter en jobb innen web-design. Jeg har jobbet en stund med dette og særlig det siste halvåret føler jeg at jeg har fått dreisen på web-design.

Tom Davy forteller også at han har laget en enkel side for Quorom International (http://home.sol.no/tomda/quorum/qindex.htm) og at hans CrypTomnia-nettsted (http://home.sol.no/tomda/cryptomnia/index.htm) vant bestepremie i grafikk i 1997 på Institutt for Informatikk ved Høgskolen i Molde. Tom Davy presiserer at han holder på å utvikle en helt ny hjemmeside.

Tom Davy kan nåes via sitt CrypTomnia-nettsted på http://home.sol.no/tomda/cryptomnia/index.htm.

Til toppen