DIGI.NO

Digi styrkes med innhold om telekom

Fra 15. januar vil innholdet fra Inside Telecom inngå i Digi.no.

Administrerende direktør og ansvarlig redaktør Jan M. Moberg i Teknisk Ukeblad Media sier at telekom er en av mange sektorer som sammen utgjør det digitale spekteret av tjenester og produkter. Det er derfor naturlig å innlemme innholdet fra Inside Telecom i Digi.no.
Administrerende direktør og ansvarlig redaktør Jan M. Moberg i Teknisk Ukeblad Media sier at telekom er en av mange sektorer som sammen utgjør det digitale spekteret av tjenester og produkter. Det er derfor naturlig å innlemme innholdet fra Inside Telecom i Digi.no. Foto: StudioF2 Fotograf Ingar Næss
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
12. jan. 2024 - 05:00

Det betyr en konsolidering og samling av viktige stoffområder, der telekomrelatert innhold vil inngå som tema sammen med etablerte Digi-områder som kunstig intelligens, digitalisering, IT-sikkerhet, teknologiutvikling og offentlig IT.

– Telekom er en av mange sektorer som sammen utgjør det digitale spekteret av tjenester og produkter. Det er derfor naturlig for oss å innlemme innholdet fra Inside Telecom i Digi.no, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør Jan M. Moberg i TU Media AS.

Som en følge av endringen, vil Inside Telecom avvikles som eget nettsted og innholdet fra insidetelecom.no vil bli flyttet over til Digi.no. Alle abonnenter vil fortsatt ha tilgang til alt innhold – også historisk.

– TU Medias digitale abonnenter har historisk hatt tilgang til alle våre titler, både TU.no, Digi.no og Inside Telecom. Når Inside Telecom nå opphører som egen tittel, fortsetter vi å publisere innhold fra telekomsektoren på Digi.no. Det vil knytte viktige digitale stoffområder tettere sammen, sier Moberg.

Med dette vil TU Medias digitale titler utgjøres av TU.no og Digi.no. Tilgang til innholdet fra begge titler kan leses med et felles abonnement.

Artikler om telekom, her representert ved en basestasjon for mobilnettet på Manglerud i Oslo, vil du nå finne på Digi.no/telekom.
Les også

Inside Telecom er blitt en del av Digi.no

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.