Digitalkamera i kredittkortstørrelse

Digitalkameraet SMaL Ultra-Pocket er på størrelse med et kredittkort. Likevel har de stappet inn forholdsvis avansert teknologi i flisa.

Digitalkameraet SMaL Ultra-Pocket er på størrelse med et kredittkort. Likevel har de stappet inn forholdsvis avansert teknologi i flisa.

Digitalkameraet SMaL Ultra-Pocket
Digitalkameraet SMaL Ultra-Pocket.

SMaLs Ultra-Pocket digitalkamera veier bare 63 gram med batteriene installert, og er på størrelse med et kredittkort. Det er bare seks millimeter tykt, men har likevel bildebrikke med VGA-oppløsning (640x480), USB-port og støtte for PC og Mac.

Inni kameraet har du også en teknologi som kalles Autobrite, som skal sørge for at de lyse partiene i bilder ikke blir overeksponert på bekostning av mer lyssvake områder.

Kameraet har optisk søker, linsefokuslengde 6,87 millimeter, fokuslengde 35 millimeter-konversjon tilsvarende 47 millimeter. Åpningen er satt til statisk f/3.8, og fokus er fra 60 centimeter til uendelig. Lukkertiden er automatisk kontrollert, fra 1/30 til 1/15,000 sekunder.

Ultra-Pocket går på ett oppladbart litium-ion-batteri, og har de beskjedne dimensjonene 85.6 mm x 6 mm x 54 mm.

Et internt flash-minne på 8 MB lagrer inntil 26 VGA-bilder eller 104 bilder i QVGA. I tillegg kan en putte inn både SD og MMC-kort.

Kameraet skal være tilgjengelig om ikke så lenge, og selskapet regner med at det vil koste mellom 1150 og 1350 kroner.

Les også

Til toppen