digitoday.no på SMS

Nå kan du få våre nyheter og virusvarsel levert til mobiltelefonen din. digitodays SMS-tjeneste leverer sakene rett i lomma.

Nå kan du få våre nyheter og virusvarsel levert til mobiltelefonen din. digitodays SMS-tjeneste leverer sakene rett i lomma.

Vi har startet SMS-varsling av nyheter, slik at du kan holde deg oppdatert ved hjelp av mobiltelefonen. Med tjenester som fast, daglig nyhetsvarsling, spesialvarsling for de riktig store nyhetene, samt virusvarsel, håper vi å kunne kommunisere enda litt bedre med våre lesere.

Vi har også åpnet en tips-tjeneste, slik at du kan gi oss tilbakemeldinger og gode innspill til artiklene vi skriver. Har du en bra sak til oss? Send den til nummer 1986, med DT TIPS først i meldingen.

Her er de forskjellige tjenestene:

Vanlige nyheter: Send "DT VARSLE NYHETER" til 1986. Det koster tre kroner per melding, og da får du inntil fire meldinger per dag, med de viktigste nyhetene.

De store nyhetene: Send "DT VARSLE VIKTIG" til 1986. Da får du de aller ferskeste nyhetene fra IT-bransjen - mens de skjer. Det koster åtte kroner per melding, med sannsynlig frekvens på én til to ganger i uka.

Virusvarsel: Send "DT VARSLE VIRUS" til nummer 1986, så sier vi fra når de farlige virusene kommer, og hva du må gjøre for å beskytte deg. Åtte kroner per melding.

Tips redaksjonen på SMS: Send "DT TIPS" og det du ønsker å fortelle til 1986. Koster det samme som en vanlig tekstmelding.

Lurer du på hvilke tjenester du er påmeldt? Send "DT STATUS" til 1986. Da får du en melding tilbake med oversikt, og det koster det samme som en vanlig tekstmelding.

Gå til SMS-siden.

Til toppen