Dødsfet DVD-walkman lanseres snart

Sony D-VM1 ser ut som et romskip. Men ikke vær redd, det er bare den nye bærbare DVD-spilleren for deg som bare MÅ se Star Wars på bussen.

Sony D-VM1 ser ut som et romskip. Men ikke vær redd, det er bare den nye bærbare DVD-spilleren for deg som bare MÅ se Star Wars på bussen.

Sonys nyeste kreasjon for de multimedie-avhengige heter D-VM1, og sendes ut i butikkene i Japan om noen dager. Dingsen, som har løs skjerm og er designet som en mellomting mellom en UFO og en bremseskive, er den siste i selskapets Walkman-familie.

Japan får den først, etterfulgt av andre asiatiske land, hvorpå USA og Europa står for tur utpå vårparten til neste år, skriver PC World.


D-VM1 består av en spillerdel og en separat 3,5" fargeskjerm (8,9 centimeter, TFT LCD). Spilleren kontrolleres fra et styringsjul på skjermen, og kan også tilkobles TV for å se filer på større skjerm.

Spilleren er 3,3 cm høy, 15,2 cm bred og 17 cm dyp, og veier 326 gram. Skjermen, som har 200.000 pixler, veier 163 gram.

Batteriene holder for seks timers avspilling til TV, og fire timers avspilling hvis de må drive skjermen i tillegg, skriver PC World.

D-VM1 takler plater i formatene DVD, DVD-R, og DVD-RW-plater tatt opp i videoformat. Den spiser også VCD, musikk-CD, CD-R og CD-RW i film- eller musikkformat.

Trykk på pilen for å se et skikkelig stort bilde av D-VM1, som vil koste cirka 7.500 kroner i USA.
+D-VM1

Til toppen