Du er en internasjonal personlighet

Vi skal gi deg et lass millioner, for du er en internasjonal personlighet. Det er utrolig at noen går på nigeriasvindlernes smiger, men det gjør de altså.

ATTN: THE BENEFICIARY

Dear Sir,
Your contact was discretely sourced for among others with respect to your position as an international acclaimed personality; and we decided in your favour as a partner for this business proposal bearing in mind that you are of an outstanding reputation to usher you in as the beneficiary.

Slik starter den siste, og teiteste, mailen vi har fått i serien Nigeria-svindel via e-post. Det er lett å spøke med hvor dumme folk må være for å gå på en så åpenbar svindel, men det er ingenting å spøke med. Mengden Nigeria-post øker stadig, og bare de siste månedene virker det som luringene, som ifølge etterforskere digi.no har snakket med, bor i digre luksuspalasser og kjører fete biler nettopp på grunn av lettlurte støllinger som deg og meg, det virker som de har stor suksess med sin råtne virksomhet.

Vi har skrevet ganske mye om denne typen svindel, men får stadig henvendelser om nye brev og nye triks, derfor lister vi herved opp etpar saker om svindel, så kan du iallefall kickstarte mistenksomheten innen høsten tar til og fristende tilbud virker enda mer fristende...

Les også:


Les mer om Nigeriansk forskuddssvindel:

Til toppen