Du kan få Office 2000 gratis

Nå har du sjansen til og motta Office 2000 eller annen programvare fra Microsoft gratis. Det eneste du trenger å gjøre, er å delta på en brukerundersøkelse på Internett.

Nå har du sjansen til og motta Office 2000 eller annen programvare fra Microsoft gratis. Det eneste du trenger å gjøre, er å delta på en brukerundersøkelse på Internett.

Har du lyst på programvare fra Microsoft, men har funnet ut at du ikke har råd for tiden? Vi har kommet over en metode som kan være løsningen på dine problemer.

Det har seg nemlig slik at Microsoft i den siste tiden har sendt ut en e-post til en rekke brukere av Microsoft Office. I denne e-posten inviteres brukerne til å delta i en undersøkelse blant nettopp Office-brukere. Belønningen for å delta i undersøkelsen er opptil to titler fra Microsofts programvareutvalg. I e-posten oppfordres også mottakerne til å fortelle andre Office-brukere om undersøkelsen, slik at også disse kan delta. Vi tar selvsagt denne utfordringen på strak arm og oppfordrer herved alle våre lesere til å hjelpe Microsoft å lage bedre programvare. Undersøkelsen går nemlig ut på å besvare spørsmål om hvordan du ønsker at Office skal bli i fremtiden.

Hva skal så til for å delta i undersøkelsen?

Det du må gjøre, er å sende en blank e-post til følgende e-postadresse: ofcsurvy@surveyweb.com. Du vil da motta en e-post med videre instruksjoner. I korthet betyr dette at du må registrere deg som deltaker på et gitt nettsted for så å motta spørsmålene som et vedlegg til en e-post. Du besvarer spørsmålene og sender besvarelsen tilbake som et vedlegg.Dette høres ut som bare fryd og gammen. Hva er haken?Det er et par haker, det er sant. Microsoft stiller visse betingelser til deltakerne. Den viktigste er at de faktisk bruker en kvalifisert utgave av Office. Den andre haken er nok noe verre. Undersøkelsen er svært omfattende. Microsoft beregner at det vil ta en gjennomsnittlig engelsktalende deltaker tre timer å svare på alle spørsmålene. Dette er lang tid, det er derfor en fordel at man kan ta så mange pauser i besvaringen av spørsmålene som man ønsker. Og alt i alt, man får programvare verdt opptil 799 dollar for dette arbeidet. Det er ikke så verst timelønn.Hva slags programvare kan man så velge mellom?Man kan enten velge Office 2000 Premium Edition eller to av de følgende titlene:Microsoft Plus! 98Microsoft Windows 98FrontPage 98Project 98Publisher 98Works Version 4.5Works Deluxe 99Money 99Age of EmpiresAge of Empires: The Rise of RomeBaseballClose Combat Original VersionCombat Flight SimulatorFlight Simulator 98 w/ World of FlightGolf 99Graphics Studio Greetings 99Graphics Studio Home Publisher 99Monster Truck Madness Version 2.0Motocross Madness 3D Version 1.0Picture It! 99Pinball Version 1.0Return of Arcade Version 1.0Revenge of Arcade Version 1.0Bookshelf 98Encarta AfricanaEncarta Deluxe 99Encarta Virtual Globe 99Magic School Bus: Human BodyMagic School Bus: DinosaursMagic School Bus: EarthMagic School Bus: OceansMagic School Bus: RainforestMagic School Bus: Solar SystemMy Personal Tutor: Grades 1-2My Personal Tutor: Preschool/KindergartenLykke til med besvarelsen!

Til toppen