Ekstern 40x-brenner lansert

Brenn en CD på tre minutter. Det er hva Plextor mener de kan gjøre med sin nyeste eksterne brenner, som også har selvtest-funksjon.

Plextor lanserer nå det de mener er verdens raskeste eksterne CD-RW, nemlig Plexwriter 40/12/40U. Brenneren har fått en ny og mer spennende design, sammenlignet med forrige utgave som var grå og kjedelig - for den som bryr seg om slikt.

Brenneren har en skrivehastighet på 40 x, RW- brenning på 12 x samt innlesing på 40 x. Det betyr, ifølge pressemeldingen, at den kan kopiere en full CD på mindre enn tre minutter via USB 2.0. Enheten inneholder en ny selvtest-funksjon, som finner eventuelle feil som oppstår under skriving både på enheten og platen.

I tillegg har brenneren noen helt nye egenskaper som skal sikre kvaliteten på platene du brenner.

Den har noe de kaller "black tray" som reduserer støy og dermed øker kvaliteten på den brente CD-en. Funksjonen black tray reduserer støy ettersom svart farge absorberer deler av laserstrålene som forringer skrivekvaliteten, sammen med Printed Circuit Board (PCB) som skal redusere intern støy.

Brenneren benytter BURN-Proof-teknikken fra Plextor, noe som minimerer feilbrenninger. Den har også PowerRec II (Plextor Optimised Writing Error Reduction Control), som automatisk kontrollerer kvaliteten på CD-media og velger den optimale brennerhastigheten, noe som alltid skal gi optimale resultater.

Plextors nye Variable Recording-teknikk, designet for lydfiler, er også inkludert. Denne funksjonen gir brukeren mulighet til å velge en av fem lydinnstillinger for å få en mer personlig lyd.

Brenneren kommer i butikkene i juni og vil da koste i overkant av 2000 kroner.
Til toppen