Eldri Coll Mossige går til oppstartsselskapet Folq

Eldri Coll Mossige, portrett
Eldri Coll Mossige, Head of strategy & business development i Folq. Foto: Folq

Eldri Coll Mossige er ansatt som Head of Strategy & Business Development i Folq, et selskap som ifølge en pressemelding skal utfordre konsulentbransjen med en selvbetjent konsulentplattform. Hun skal lede selskapets satsning på å gjøre tjenesten tilgjengelig innen nye fagområder, i tillegg til å ta Folq til nye geografiske markeder.

Selskapet skriver i pressemeldingen at Folq er en selvbetjent markedsplass for selvstendige konsulenter, små konsulentselskaper og konsulentkjøpere innen IT-bransjen – som for eksempel utviklere, designere og prosjektledere.

Coll Mossige har 8 års erfaring som konsulent i Bekk Management Consulting og Fjord, med spesielt fokus på tjenestedesign. Hun er tidligere utdannet sivilingeniør fra Industriell design og Entreprenørskolen ved NTNU.

– Som konsulent har eg hjelpt verksemder i det digitale skiftet, men konsulentbransjen har i mindre grad vore berørt av det sjølv. Ved hjelp av Folq er det enkelt for kunden å finne og velje konsulentar utan innblanding frå seljarar, samtidig som ein, som sjølvstendig konsulent gjennom Folq, sitt att med ein mykje større del av kaka når faktureringa er gjort, uttaler Coll Mossige i pressemeldingen, og legger til at hun gleder seg til å videreutvikle selskapet sammen med teamet på 12 ansatte.

– Eg gler meg til å ta fatt på gründerlivet som eg har drøymt om heilt sidan eg gjekk ut frå Entreprenørskolen ved NTNU.

Jahn Arne Johnsen, som er daglig leder i Folq, sier deres siste ansettelse er en viktig brikke i den videre veksten til selskapet.

– Vi er veldig fornøyd med at Eldri valgte å satse med oss. Hun har lang erfaring innen management consulting som er et av områdene vi skal bevege oss inn i fremover. Denne erfaringen, kombinert med hennes forståelse for godt tjenestedesign vil være en viktig styrke i arbeidet for å gjøre det enda lettere for flere konsulenter og bedrifter å finne det de leter etter på tvers av fagområder og geografier.

Eldri tiltrer stillingen 16. Mai. og vil sitte i Folqs lokaler på Youngstorget.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen