JUSS OG SAMFUNN

Enda raskere enn 56 Kbps-modem

FOR 15 ÅR SIDEN: Norge bygger e-motorvei, pc blir dyrere, og Nintendo 64 revet vekk fra butikkene.

I anledning 15-års jubileet til digi.no åpner vi våre arkiver. Hver fredag ettermiddag ut året vil vi presentere noen av nyhetene som preget nyhetsbildet i digi.nos univers for nettopp 15 år siden.

Klikk på titlene for å lese hele saken fra vårt arkiv:

PCer opp i pris
Høyere priser på minne fører til at prisene på PC går opp. - Vi må øke prisene med to til fem prosent neste uke på PCene våre, sier Tor Westerheim i Cinet.

Staten bygger den elektroniske motorvei
Finansminister Sigbjørn Johnsen og Regjeringen åpner døren for utvidelse av den elektroniske motorveien i statsbudsjettet for 1997.

Svalbard får mobiltelefontilbud
Telenor Mobil vil bygge et GSM-nett på Svalbard.

Fra telefon til telefon - via Internett
Internett-telefoni har til nå dreid seg om oppringinger fra PC til PC, eller fra PC til telefon. Nå er IDT Corporation i USA i ferd med å lansere en revolusjonerende videreutvikling. Første november kommer betaversjonen av Net2Phone Direct, som gjør brukerne i stand til å ringe fra vanlige telefoner, via Internett, til en annen telefon.

Rasende fart på Internett-veien
Kabelselskapene ligger i startgropa for å tilby Internett-tilgang som får 56 Kbps-modem- eller ISDN-tilknytning til å blekne. Janco Kabel-TV kommer med sitt tilbud i november.

Nintendo 64 utsolgt på 3 dager
Nintendo rapporterte igår at de solgte unna alle de 350.000 Nintendo 64-maskinene de hadde tilgjengelig i USA i løpet av tre dager. Ytterligere 250.000 maskiner er på vei og de skal vare til over juleferien.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.