BEDRIFTSTEKNOLOGI

Enda raskere mobil Pentium II på vei

Intel skyter ut nye prosessormodeller raskere og raskere. Neste måned kommer selskapet med en 300 MHz mobil Pentium II. Samtidig ventes det at prisene på slike prosessorer vil falle betydelig.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
24. aug. 1998 - 17:29

Den mobile 300 MHz-utgaven av Pentium II er ifølge PC Week Online den sjette mobile prosessoren Intel har gitt ut det siste året. Det ventes nå at selskapet skal senke utgivelsestakten noe. Den eneste mobile prosessoren som står på Intels timeplan for de neste månedene er en 333 MHz Pentium II. Denne skal komme i mars 1999.

Flere produsenter av bærbare PC-er, inkludert Dell og Acer, vil ha maskiner med den nye prosessormodellen klare kort tid etter at prosessoren kommer på markedet.

Kilder ved Intel som PC Week Online har vært i kontakt med, hevder at Intel vil kutte prisene på flere av de mobile prosessormodellene. Prisen for 266 MHz-utgaven av Pentium MMX vil reduseres fra 241 dollar til 159 dollar, mens prisen for en 233 MHz Pentium II vil reduseres fra 262 dollar til 209 dollar. Dette vil selvsagt også kunne redusere prisene på de rimeligste bærbare PC-ene med tilsvarende beløp.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.