Eudora versjon 5 lansert

Den nye versjonen av e-postprogrammet introduserer en del funksjoner som kan gjøre hverdagen enklere, og gi brukeren ny innsikt om sine egne vaner.

Den nye versjonen av e-postprogrammet introduserer en del funksjoner som kan gjøre hverdagen enklere, og gi brukeren ny innsikt om sine egne vaner.

Qualcomm lanserte i går sin siste versjon av det populære e-postprogrammet Eudora på www.eudora.com.

Den nye versjonen har mange forbedringer sammenlignet med forrige versjon, og noen av disse er:

Eudora Sharing Protocol:

Dette er en funksjon for å dele post mellom flere brukere. Hvilken som helst fil som kan sendes som et vedlegg kan automatisk synkroniseres mellom klienter. Her følger det med en installasjonsveileder som enkelt tar brukeren igjennom prosessen uten at det skal være nødvendig å henvende seg til brukerstøtte.

MoodWatch

Denne funksjonen gjør at en bruker kan se på en e-post om den inneholder støtende språk. Her får man både beskjed ved mottak og sending.

For å se hvor "sint" et brev er kan man telle antallet chili-pepper som er ved siden av tittelen og så vurdere hvorvidt man vil lese den eller slette. Dette fungerer kun på engelsk.

Bruksstatistikk

Her kan man finne ut av sine e-postvaner. Ved å analysere daglig, ukente eller til og med årlig bruksmønster kan man fort finne ut hvor mye tid som brukes foran e-postprogrammet, og dette kan hjelpe en til å bli en mer effektiv bruker.

digitoday har selv brukt beta-versjonen av Eudora 5 i over en måned, og resultatet så langt er meget bra. Norske brukere bør dog vurdere å slå av engelsk-avhengige funksjoner som MoodWatch for å slippe alarmer i hytt og pine.

Den nye versjonen er, i likhet med versjon 4, gratis hvis man ikke vil betale, men man vil da se reklame. Ingen funksjonalitet mistes hvis man velger dette. Hvis dette ikke er en opsjon kan man kjøpe programmet enten fra deres nettsted, eller en forhandler.

Til toppen