Evry, med Terje Mjøs i spissen, har fått leid ut sitt hovedkontor på Skøyen. Dermed flytter selskapet inn på Fornebu allerede til sommeren.
Evry, med Terje Mjøs i spissen, har fått leid ut sitt hovedkontor på Skøyen. Dermed flytter selskapet inn på Fornebu allerede til sommeren. (Bilde: Marius Jørgenrud)

Evry fremskynder flytting

Men halvparten må vente.

Det har lenge vært kjent at Evry flytter sitt hovedkontor fra Skøyen til Fornebu, hvor de vil sitte tett på sin nest største eier: Telenor.

Nå melder selskapet at de vil starte flytteprosessen allerede til sommeren i år, et halvt år før opprinnelig planlagt. Hovedgrunnen er at de har fått til en fremleiekontrakt på gode vilkår for sine eksisterende kontorer på Skøyen med industrikonglomeratet Orkla.

Det jobber i dag ca. 1 000 ansatte ved kontoret i Skøyen. Halvparten av disse vil flytte til Fornebu i sommer, resten vil bli plassert rundt omkring på Evrys øvrige kontorer i Oslo. Her vil de være i et halvår år før alle samles på Fornebu ved årsskifte.

– Evry beregner at den økonomiske effekten av innflytting i nytt hovedkontor, i kombinasjon med fremleieavtalen, gir en årlig kostnadsreduksjon på 35 millioner kroner med virkning fra 2014, sammenlignet med kostnadsnivået i 2013, melder selskapet.

Konsernsjef Terje Mjøs er fornøyd.

– Jeg er veldig glad for at vi kan fremskynde både etableringen av nytt hovedkontor med nye arbeids- og samhandlingsmønstre, samt samle større deler av vår organisasjon tidligere enn opprinnelig planlagt på Fornebu. Dette er viktige skritt i realiseringen av vår strategi, sier konsernsjef Terje Mjøs i en pressemelding.

    Les også:

Til toppen