AVTALER & KONTRAKTER

Evry fremskynder flytting

Men halvparten må vente.

Evry, med Terje Mjøs i spissen, har fått leid ut sitt hovedkontor på Skøyen. Dermed flytter selskapet inn på Fornebu allerede til sommeren.
Evry, med Terje Mjøs i spissen, har fått leid ut sitt hovedkontor på Skøyen. Dermed flytter selskapet inn på Fornebu allerede til sommeren. Bilde: Marius Jørgenrud
12. mars 2013 - 09:47

Det har lenge vært kjent at Evry flytter sitt hovedkontor fra Skøyen til Fornebu, hvor de vil sitte tett på sin nest største eier: Telenor.

Nå melder selskapet at de vil starte flytteprosessen allerede til sommeren i år, et halvt år før opprinnelig planlagt. Hovedgrunnen er at de har fått til en fremleiekontrakt på gode vilkår for sine eksisterende kontorer på Skøyen med industrikonglomeratet Orkla.

Det jobber i dag ca. 1 000 ansatte ved kontoret i Skøyen. Halvparten av disse vil flytte til Fornebu i sommer, resten vil bli plassert rundt omkring på Evrys øvrige kontorer i Oslo. Her vil de være i et halvår år før alle samles på Fornebu ved årsskifte.

– Evry beregner at den økonomiske effekten av innflytting i nytt hovedkontor, i kombinasjon med fremleieavtalen, gir en årlig kostnadsreduksjon på 35 millioner kroner med virkning fra 2014, sammenlignet med kostnadsnivået i 2013, melder selskapet.

Konsernsjef Terje Mjøs er fornøyd.

– Jeg er veldig glad for at vi kan fremskynde både etableringen av nytt hovedkontor med nye arbeids- og samhandlingsmønstre, samt samle større deler av vår organisasjon tidligere enn opprinnelig planlagt på Fornebu. Dette er viktige skritt i realiseringen av vår strategi, sier konsernsjef Terje Mjøs i en pressemelding.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.