KARRIERE

Facebook avviser at de beordrer ansatte tilbake på kontoret

Men bekrefter at de jobber for å få folk tilbake på kontoret i januar.

Facebook jobber for å få de ansatte tilbake på kontoret i januar.
Facebook jobber for å få de ansatte tilbake på kontoret i januar. Illustrasjonsfoto: Johanna Geron/Reuters/NTB
8. okt. 2021 - 10:47

Den britiske avisa Daily Mail skriver at Facebook-ansatte beordres tilbake på kontoret fra januar. Ansatte må søke om å få jobbe hjemmefra, skriver avisa. Det står i kontrast til tidligere signaler om å la ansatte jobbe hjemmefra når de ønsker, også etter pandemien.

En representant for Facebook avviser imidlertid dette overfor TechRadar.

– Artikkelen er fullstendig unøyaktig. Det har ikke vært en endring i vår linje. Som vi kunngjorde i august, jobber vi for å få våre team trygt tilbake på kontoret i januar, sier representanten.

Facebook ble mandag rammet av store tekniske problemer. Facebook mener problemene ville hatt mindre innvirkning om flere ansatte var til stede på kontorene.

Det var ikke bare Facebooks plattformer, som Messenger, Instagram og WhatsApp som var nede.

Også selskapets nøkkelkort sluttet å fungere, og de ansatte fikk dermed ikke tilgang til verken kontorene eller lokalene der serverne er. Det hele varte i rundt seks timer. Selskapet mener årsaken var et mislykket forsøk på å konfigurere rutere.

Les også

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.