Faller fortsatt fritt på Oslo Børs

IT-indeksen på Oslo Børs fortsetter å falle, ledet an av Internett-selskaper som Step Stone, Itera og Norman.

IT-indeksen på Oslo Børs fortsetter å falle, ledet an av Internett-selskaper som Step Stone, Itera og Norman.

IT- indeksen på Oslo Børs fortsetter korreksjonen mandag ettermiddag. Selskaper som StepStone og Norman har fått det hardt med tung nedgang.
Les hva som skjedde på Oslo Børs i dag tidlig:
Fortsatt IT-nedgang på Oslo Børs

StepStone har falt 14,68 prosent så langt mandag. Aksjen i jobbsøke-tjenesten er i fritt fall på kroner 18,60. På begynnelsen av mars var kursen helt oppe i 60 kroner forut for noteringen på Oslo Børs.

Itera har falt gjennom gulvet. Ned 19,32 prosent er ikke moro. Men selskapet er ikke alene: Norman går ned 15,87 prosent mens småselskaper som Office Systems, Iterated og ContextVision dumper ned henholdsvis 16,67 prosent, 17,39 prosent og 11,11 prosent.

Det er få selskaper som klatrer på IT-indeksen, ett av dem er Profdoc som lager journalsystem for helsevesenet. Selskapet klatrer seg over 100 kroners- streken, en sterk oppgang på 7,53 prosent. Navia og Infostream er også på den rette siden av streken.
Les hvorfor Profdoc stiger :


Profdoc kjøper konkurrent IT-indeksen er ned 5,09 prosent og får følge i nedgangen av alle de andre indeksene på Oslo Børs, unntatt grunnfondsbevisene- som er svært så sikre papirer å investere i.
Totalindeksen er mandag ettermiddag nede i 1,6 prosent.
Til toppen