Fast klar med nytt sanntidssøk

Fast har sammen med amerikanske Tibco laget et søkefilter-system. Systemet lar deg overvåke nyhetsstrømmer og få varsler om relevante nyheter og hendelser.

Fast og det amerikanske IT-selskapet Tibco samarbeider om et søkesystem som leter i datastrømmer i sanntid. Fasts vanlige søketeknologier leter i ferdige dokumenter lagret på Internett-servere.

digitoday.no skrev om Fast- og Tibco-samarbeidet om sanntidssøk i mai 1999. Da lovet Fast at de sammen med Tibco skulle lansere første versjon i løpet av høsten. Dette ville være en betaltjeneste beregnet primært på for eksempel finansbransjen.

Les mer om Tibco og deres samarbeid med Fast:


Fast lager internasjonal søk- og varslingstjeneste
Cisco inn i Tibco
Reuters vil dytte nyheter inn i intranettene

Nå er Fast og Tibco ferdig med en ny versjon av sanntidssøkesystemet. Det nye systemet blir en del av Tibcos ActivePortal-programvare som en rekke selskaper bruker som grunnlag for å lage sine portaler Tibcos kundeliste inkluderer Yahoo!, AOL/Netscape, AltaVista, CNN, FT.com og SAP med mySAP.com.

Når og hvis disse selskapene lager nye versjoner av sine portaler, vil deres kunder få tilgang til Fasts søketeknologi. Ideen er at brukere skal kunne legge inn kombinasjoner av ord og tall og bli varslet når de får treff.

Hva som skiller tjenesten Fast og Tibco lanserer nå fra den de lanserte i fjor, fremgår ikke av pressemeldingen fra Fast. Ledelsen i selskapet var ikke tilgjengelig for kommentar.

Til toppen