JUSS OG SAMFUNN

Financial Times integrerer nettet

Den britiske storavisen Financial Times skal kutte 40 stillinger i FT.com. Nå skal nettdelen av storavisen integreres sammen med papiret.

Sigvald Sveinbjørnsson
6. apr. 2001 - 04:31
Financial Times er en av verdens største aviser, og har en meget god posisjon innenfor finansiell informasjon på nettet. Men nå skal Internett og papir møtes.

FT Group, som eier både avisen Financial Times og nettavisen FT.com, har besluttet å integrere de to delene tettere sammen. Årsaken er at inntektene på nettet ikke har vært helt i tråd med forventningene på grunn av nedgangen i annonsemarkedet på nettet.

350 jobber per i dag i FT.com, og 40 av disse stillingene vil forsvinne. Avisen og nettjenesten skal nå sammarbeide mer om de redaksjonelle produktene samt at salgsavdelingene skal samles i større grad. Det melder Wall Street Journal.

FT.com omsatte i fjor for 18 millioner britiske pund, 232 millioner kroner.

Ifølge Wall Street Journal anser toppsjef i FT Group, Stephen Hill, at 2001 tegner til å bli et sterkt år for FT.com hva gjelder omsetning.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.