JUSS OG SAMFUNN

Finansnett for homofile

Denne uke ser et finansnettverk for homofile og lesbiske dagens lys. "Gay Financial Network Online" skal styrke det homofile og lesbiske miljøet i USA.

Herman Berg
20. apr. 1998 - 11:48

Bak idéen står Walter Schubert som er tredjegenerasjons medlem av New York Stock Exchange og homofil. Han håper disse to elementene vil bidra til suksess for nettverket og at det vil bidra til et sterkt homo-miljø i USA.

På hjemmesiden til "Gay Financial Network Online" (GFN) kan man lese at: "GFN vil prøve å bli den beste online, integrerte finanstjeneste som er dedikert til å tjene alle homofile og lesbiske amerikanere. Vårt eneste mål er å levere det beste finansielle produkt."

På tjenesten vil man kunne finne et handels- og investeringssenter, nettverk for finansplanlegging, banktjenester, eiendoms- og gjeldsnettverk, forsikring og liknende. Torsdag 24. april går startskuddet.

Schubert er grunnlegger og president i Schubert Group International Limited. Partnere på tjenesten inkluderer organisasjonene Human Rights Campaign, PFLAG (Parents, Family and Friends of Lesbian and Gay), PlanetOut, Gay Wired og TheStreet.com.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.