Finn valentins-date via SMS

Mangler du dame eller fyr for å få en fin valentinsdag? Da har vi løsningen. Kanskje. Du kan i hvert fall starte automatisk partner-søk via SMS.

Det er selvfølgelig umulig å love suksess i kjærlighet, da det - etter det vi har hørt - ikke gjelder noen regler når det gjelder slike saker. Men det er kanskje verdt å prøve. Hvor.no lanserer i alle fall en lokaliseringstjeneste for dagen.

Tjenesten profileres selvfølgelig heftig i forkant av valentinsdagen, da alle liksom skal ha masse romantiske greier gående.

LocalDate, som det heter, matcher personer som befinner seg i nærheten av hverandre, og man kan sende anonyme beskjeder til hverandre, før man eventuelt bestemmer seg for å møtes.

Tjenesten er meget enkel å bruke, - en jente kan sende meldingen TREFF GUTT til 1983 og hvis det er en gutt i nærheten som har sendt TREFF JENTE vil disse bli matchet. Disse kan så sende anonyme beskjeder til hverandre. Man kan også sende TREFF GUTT KAFFE, og da matcher Hvor.no personene og forslår en kaffebar i nærheten hvor man kan møtes, skriver de i en pressemelding.

- Chat- og date-tjenester er av de mest brukte tjenestene på Internett, og ved å legge til lokasjon og mobilitet, vil dette være den perfekte overføring av chat og date tjenester til mobiltelefonen, sier administrerende direktør Petter Nyborg fra Pocket IT, selskapet som har utviklet tjenesten.

Tjenesten er et ledd av flere nye tjenester lansert av Hvor.no som tar i bruk posisjonering av mobiltelefonen. Nylig er også tjenesten LocalChat lansert, hvor man kan sende meldinger til personer i nærheten, og få chatternes profil, som kallenavn , kjønn og alder. Chatten inneholder også kodeordet ROP, hvor man kan sende en melding til alle som i nærheten. En annen tjeneste som er meget aktuell i vinter er smøretips tjenesten, hvor brukeren sender HVOR SWIX og får værmelding og smøretips for langrennsturen, basert på brukerens posisjon.

Alle som er kunder av Telenor Mobil kan bruke tjenesten. Første gang man bruker den må man sende POS START til 1999 for at brukeren godtar for posisjonering i Telenors nett. LocalDate tjenesten koster åtte kroner for hver TREFF forespørsel, og deretter tre kroner for hver meldingsbeskjed mellom personene.

Til toppen