Firefox 3.5 beta 4 kan omsider lastes ned

Ble ytterligere forsinket.

Firefox 3.5 beta 4 kan omsider lastes ned
Bilde:

Firefox 3.5 skulle etter planen lanseres før jul i fjor med versjonsnummeret 3.1, men problemer, primært med den nye JavaScript-motoren TraceMonkey, har forsinket prosessen kraftig.

Ytterligere forsinket ble den nye versjonen av nettleseren da den planlagte utgivelsen av beta 4-versjonen også ble utsatt. Etter planen skulle den ha kommet i midten av forrige uke, men den ble først gjort tilgjengelig i går.

Firefox 3.5 beta 4 antas å være den siste betautgaven i denne omgang. Senere vil det trolig komme én eller flere lanseringskandidater, før Firefox 3.5 lanseres. Det har blitt antydet at lanseringen vil skje i juni.

Den nye betaversjonen inkluderer en del forbedringer. Blant annet er den nå tilgjengelig på 70 ulike språk. JavaScript-motoren skal nå være enda litt raskere og mer stabil. I tillegg ønsker Mozilla at brukerne tester og gir tilbakemeldinger om ny funksjonalitet, inkludert Private Browsing Mode, den innebygde støtten for JSON og Web worker threads, samt støtten for «Location Aware Browsing» basert på W3Cs standard.

Mer informasjon om Firefox 3.5 beta 4, inkludert nedlastingslenker, finnes på denne siden.

    Les også:

Les mer om: