KARRIERE

Flere kan miste jobben i Telenor

Vurderer ytterligere kutt.

KUTTER: Telenor har allerede sagt at de skal kvitte seg med én av ti ansatte i Norge. Nå kan ytterligere 200 stillinger forsvinne.
KUTTER: Telenor har allerede sagt at de skal kvitte seg med én av ti ansatte i Norge. Nå kan ytterligere 200 stillinger forsvinne. Illustrasjon: digi.no
1. apr. 2014 - 07:34

Telenor vurderer å legge ned deler av selskapet Global Shared Services. 200 ansatte kan miste jobben.

I begynnelsen av mars ble det kjent at Telenor planlegger å kvitte seg med 450 årsverk i Norge i løpet av året. Årsaken er at selskapet må gjøre store investeringer på mobil og bredbånd. Alle ansatte fikk tilbud om sluttpakke, og selskapet skal etter planen kvitte seg med en av ti ansatte i Norge.

Nå vurderer konsernledelsen å redusere bemanningen med ytterligere 200 ansatte ved å legge ned deler av Telenor Global Shared Services, skriver Dagens Næringsliv.

Selskapet er et internt selskap som utfører administrative fellestjenester innen økonomi, regnskap og intern kundeservice for hele konsernet i 13 markeder.

– Generelt vurderer vi i alle enheter i Telenor hvordan vi kan løse oppgavene på en best mulig måte. Vi ser også på Global Shared Services, sier informasjonssjef Glenn Mandelid i Telenor til avisen. (©NTB)

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra