RESULTATERFINANS

Flyvende briter inn i norsk multimediaselskap

Britiske bitStream, best kjent som leverandør av multimedialøsninger til fly og tog, kjøper 13,5 prosent av det norske programvareselskapet EVision AS.

Vaktsjef
28. apr. 2000 - 09:37

Det britiske teknologiselskapet bitStream Communications Ltd. går inn på eiersiden i det norske multimedia-programvareselskapet EVision AS, opplyser Bergens-selskapet i en pressemelding.

bitStream er en del av britiske Interactive Media Holdings Group som leverer digitale kommunikasjonsløsninger til blant annet det internasjonale luftfarts- og jernbanemarkedet. bitStream leverer løsninger som gjør det mulig for fly- og togpassasjerer å benytte TV, video, e-post og Internett på direkten mens de reiser.

Foruten avtaler med fly- og togselskaper om bruk av denne teknologien, samarbeider selskapet også med en rekke store hotell-kjeder og satellitt-TV-leverandører. Og det er her interessen for det norske selskapet kommer inn. EVision utvikler og distribuerer bredbånds multimedia-programvare, der hovedproduktet GuestChannel gjør det mulig å utforme, overføre, fremvise og oppdatere multimediapresentasjoner til TV-skjermer, lukkede eller offentlige TV-nett og POS/ POI-systemer via Internett, ISDN, satellitt eller TV-kabel.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.