Forliket betyr at Bellboys tap i byretten blir stående

Verken eforum eller IKT-Norge vil være med på at Bellboy har vunnet noe som helst gjennom forliket med Filmweb, tvert imot.

Verken eforum eller IKT-Norge vil være med på at Bellboy har vunnet noe som helst gjennom forliket med Filmweb, tvert imot.

- Bellboy tapte et knusende nederlag i byretten. Forliket med Filmweb betyr at denne dommen blir stående. Forliket er med andre ord ingen seier for Bellboy, sier eforums direktør Agnes Beathe Steen Fosse.

    Les også:

I en pressemelding uttaler Steen Fosse at eforum nå håper at fokuset vil være på verdiskaping og en positiv utvikling av elektronisk handel.

- Det Norge trenger er færrest mulig hindringer og best mulig rammebetingelser for innovasjon og nyskaping. Det er viktig at alle bidrar til denne utviklingen, sier hun.

IKT-Norge var blant flere bransjeaktører som sto bak Filmweb i den første runden i rettssaken.

- Vi må bare presisere at Bellboy ikke har vunnet noe som helst. Vi stiller oss undrende til at Filmweb velger å inngå forlik med Bellboy all den tid vi vant første runde i en rettsal. Vi kan bare spekulere i at betingelsene for en avtale mellom disse må hvile på svært gode betingelser. IKT-Norge vil også i fremtiden vurdere å støtte eventuelle nye søksmål Bellboy måtte rette mot norske virksomheter, skriver Fredrik Syversen i IKT-Norge i en epost til digi.no.

Til toppen