JUSS OG SAMFUNN

Forsvar rockerborgen med alle midler

En dansk motorsykkelgjeng trenger hjelp mot naboene. Alle midler tas i bruk for å forsvare borgen.

20. mai 2003 - 14:34

Per, Baune, Mini og Glenn trenger absolutt hjelp til å forsvare rockerborgen som er fylt med MC-folk. De slåss mot den sure nabogjengen som absolutt ikke eier humor.

Bowlingkuler, flasker, håndgranater og raketter er forsvarsmidlene. Bruk piltastene til å sikte, skyt med den lange mellomromstasten.

Du må tåle danske kraftuttrykk som "forbannede psykopader!" og andre tirader fra dem som i 2001 skapte det legendariske, men omstridte spillet "Mujaffa". Ikke la deg bringe ut av fatning at den gamle Phil Collins/Phil Bailey-låta "Easy Lover" surrer i bakgrunnen.

Pass også på å bomme på gamle Elsa, pizzamannen eller postbudet. Sistnevnte bringer pornoblader hver dag til rockerne i borgen.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens internettspill: Forsvar rockerborgen

digi.no ønsker tips om gode spill: Send tips og kommentarer til herman@digi.noAv og til ønsker du å fordype deg og andre ganger vil du ha 30 sekunders moro. Vanlige spill er dyre, men det finnes mye som er gratis og billig. Dessuten kan det være nyttig å prøve før du kjøper. digi.no gir deg derfor spilltips hver dag.

Test av kommersielle+billige spill: Klassikere:
Gratis - bruk over nett: Gratis - last ned:
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.