Gir Microsoft force-feedback-konkurranse

Logitech lanserte nylig en spillkontroll for bilspill med force-feedback-funksjonalitet. Dette er en direkte konkurrent til Microsofts tilsvarende produkt, som også kommer på markedet denne høsten.

Selv om Microsoft lenge har fortalt om sitt kommende SideWinder Force Feedback Wheel Pro, spørs det om ikke Logitech kommer først ut på det norske markedet med sitt tilsvarende produkt.

WingMan Formula Force består av ratt og pedaler og er selvsagt først og fremst beregnet for bilspill. Rattet kan festes til bordet ved hjelp av to klemmer, slik at det skal sitte fast selv under hard bruk. Rattet er utstyrt med seks programmerbare knapper, hvorav to er forhåndsprogrammert til å fungere som gir. Rattet skal være meget presist på grunn av bruk av en stålwire for overføring av bevegelsene til rattet. Pedalene yter motstand når man tråkker på dem, noe som skal gi en mer realistisk følelse.

WingMan Formula Force og det tilsvarende produktet uten force-feedback, WinMan Formula, ventes å komme på det norske markedet i slutten av november. Prisen for de to produktene ventes å bli henholdsvis 1999 og 1099 kroner.

Til toppen