Glem Telenors MMS-priser!

Svenske Vodafone vil gi sine brukere MMS-meldinger til et par kroner stykket. Telenors prissetting er bare å glemme, mener de.

Vodafone skal erobre verden med sitt mobil-konsept, og i det siste har de spist seg fete i Sverige. Forbrukersjef Göran Mannerstråle i Vodafone Sverige har visse planer for fremtidens mobiltjenester, og en av de planene er å presse Telenor på MMS-prisene.

Han tror ikke MMS, eller Multimedia Messaging Service, skal koste mer enn et par kroner stykket, uttaler han til IDG.se.[

Les også

Bildemeldinger - neste generasjons melkeku?
Du må veeeente på MMS
T68i - det flasker seg for EricsSony
Svensker får MMS til halve prisen
Mener MMS-prisene er for høye

"Det pågår en diskussion inom Vodafone. Telenors pris kan du glömma, det motverkar sina egna syften. Jag skulle tippa på att ett par kronor är rimligt för ett MMS", sier Mannerstråle till avisen.

Vodafones nett i Sverige er allerede klart for MMS i begrenset omfang, men selskapet venter til høsten med å lansere MMS for fullt.

Telenor har tidligere uttalt at de vil ha rundt 10 kroner per MMS-melding, og i deres nett kan man teste meldinger gratis inntil videre. Nettet er under utprøving, og har til tider vist svært store forsinkelser på sending og mottak av slike avanserte meldinger.

Telenor har sagt de ikke vil ta penger for meldingene før nettet er oppe og går for alvor.

Til toppen